Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
  • Prisijungti
  • Registruotis
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Kambariniai augalai
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Vištiena žydiškai: kaip paruošti paprastą ir labai skanų patiekalą namuose

Sandra Alšauskienė
2023 11 08 | 07:37
Maistas / Gėrimai
0
Vištiena troškinta keptuvėje

Vištiena žydiškai – skanus patiekalas, kuris gali tapti tikra kasdienio ar šventinio stalo puošmena. Be to, šis receptas yra labai paprastas, todėl jį paruošti bus lengva net ir pradedančiajam virėjui.

Receptas

Mums reikės šių produktų:

  • Vištų šlaunelių arba kitų vištų dalių su kaulais – 1 kilogramas;
  • Svogūnas – 3 dideli svogūnai;
  • Soda – pusė arbatinio šaukštelio;
  • Augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimo eiga:

  • Svogūnus reikia nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
  • Suberkite sodą ir išmaišykite.
  • Troškinkite dar 3 minutes ir sudėkite į keptuvę vištieną.
  • Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Troškinkite vištieną 20 minučių po dangčiu ant vidutinės ugnies.
  • Tada mėsą apverskite ir vėl troškinkite 20 minučių uždengę keptuvę dangčiu.
  • Praėjus šiam laikui patikrinkite, ar vištiena jau iškepusi. Tam ją pradurkite peiliu. Jei mėsa išleis skaidrias sultis, o pati mėsa taps vienodai balta, patiekalas paruoštas.
  • Jį galite patiekti su daržovėmis arba ryžiais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: MėsareceptaiVištiena
Sandra Alšauskienė

Sandra Alšauskienė

Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis. Susisiekti galite el. paštu: sandra@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614

Jus gali sudominti

Brangiausias pasaulyje sūris
Maistas / Gėrimai

Įveiktas brangiausio pasaulyje sūrio rekordas: kas dabar laikoma prabanga?

2023/08/30 | 10:01
Kas bus jei atsisakysite mėsos
Maistas / Gėrimai

Kas atsitiks su kūnu, jei nustosite valgyti mėsą

2023/02/15 | 15:50
Miltų sijojimas
Maistas / Gėrimai

Ar blynams reikia sijoti miltus?

2023/04/15 | 11:12
Nesveikiausi kalėdiniai patiekalai
Maistas / Gėrimai

Nesveikiausi Kalėdų patiekalai: mitybos specialisto įvertinimas

2023/12/01 | 19:00
Paprastas ir greitas granatos nulupimas
Atsakymai į klausimą "Kaip...?"

Nebijokite granatų: kaip nulupti jas greitai ir paprastai nulupti?

2023/10/27 | 05:00
Alyvuogių skystis
Maistas / Gėrimai

Neišpilkite skysčio iš alyvuogių stiklainio: jį galima naudoti gaminant maistą

2023/03/14 | 09:38
Parašyti komentarą

KAIPKADA.LT LOGOTIPAS / JUODAS

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Gauti iš google play 200x60

KAIPKADA.LT

Šlaito g. 1, 96362 Lingiai

Lietuva

redakcija@kaipkada.lt

+37069572614

  • Pradžia
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Patarimai
    • Sportas / Sveikata
    • Maistas / Gėrimai
    • Gyvūnai / Gamta
    • Kita
  • Horoskopai
    • Horoskopas mėnesiui
    • Horoskopai metams
    • Zodiako ženklai
  • Sodas / Kraštovaizdis
    • Sodo priežiūra
    • Augalai
    • Kambariniai augalai
    • Pasaulio sodai
  • Psichologija / Santykiai
    • Psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Vaikai
  • Receptai
  • Privatumo politika
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Prisijungti
  • Registruotis

Sveiki sugrįžę!

Prisijunkite prie savo paskyros žemiau

Pamiršote slaptažodį? Registruotis

Sukurti paskyrą!

Norėdami užsiregistruoti, užpildykite žemiau esančias formas

Visi laukai yra privalomi. Prisijungti

Atkurkite slaptažodį

Įveskite savo vartotojo vardą arba el. pašto adresą, kad iš naujo nustatytumėte slaptažodį.

Prisijungti

Pridėti KAIPKADA.LT prie pagrindinio ekrano?

Pridėti
Eiti į AMP
Dalintis...
CopyEmailFacebookLineLinkedInMessengerPinterestPrintRedditSMSTelegramTumblrXWhatsApp