Kukurūzai kepti ant grotelių arba griliuje yra kažkas nuostabaus. Kukurūzų skonis puikiai dera su sviesto saldumu. Kopūstus kepkite ant grotelių 10-15 minučių. Kukurūzai bus paruošti, kai kukurūzai taps šiek tiek apskrudę.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Užkandžiai |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Atsargiai nulupkite kukurūzų lapus. Pašalinkite prie kukurūzų prilipusius siūlus.
2. Sumaišykite sviestą, medų, aitriąją papriką ir druską.
3. Apšlakstykite kukurūzus alyvuogių aliejumi ir kepkite ant įkaitinto grilio 15-20 min., reguliariai apversdami, kol kukurūzai taps minkšti ir apskrudę.
4. Kukurūzus patiekite karštus su keliais šaukštais padažo.
2. Sumaišykite sviestą, medų, aitriąją papriką ir druską.
3. Apšlakstykite kukurūzus alyvuogių aliejumi ir kepkite ant įkaitinto grilio 15-20 min., reguliariai apversdami, kol kukurūzai taps minkšti ir apskrudę.
4. Kukurūzus patiekite karštus su keliais šaukštais padažo.
Ingredientai
* Kukurūzų burbuolės - 6 vnt.
* Alyvuogių aliejus - 2 šaukštai
* Sviestas (ištirpinto) - 1 stiklinė
* Medus - 2 šaukštai
* Čili pipirai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
* Malti juodieji pipirai - pagal skonį
* Alyvuogių aliejus - 2 šaukštai
* Sviestas (ištirpinto) - 1 stiklinė
* Medus - 2 šaukštai
* Čili pipirai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
* Malti juodieji pipirai - pagal skonį
Siųsti atsiliepimą