Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ant grotelių kepti kukurūzai su medaus ir pipirų padažu

Kukurūzai kepti ant grotelių arba griliuje yra kažkas nuostabaus. Kukurūzų skonis puikiai dera su sviesto saldumu. Kopūstus kepkite ant grotelių 10-15 minučių. Kukurūzai bus paruošti, kai kukurūzai taps šiek tiek apskrudę.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Užkandžiai
Porcijos:6
Paruošimas
1. Atsargiai nulupkite kukurūzų lapus. Pašalinkite prie kukurūzų prilipusius siūlus.

2. Sumaišykite sviestą, medų, aitriąją papriką ir druską.

3. Apšlakstykite kukurūzus alyvuogių aliejumi ir kepkite ant įkaitinto grilio 15-20 min., reguliariai apversdami, kol kukurūzai taps minkšti ir apskrudę.

4. Kukurūzus patiekite karštus su keliais šaukštais padažo.
Ingredientai
* Kukurūzų burbuolės - 6 vnt.
* Alyvuogių aliejus - 2 šaukštai
* Sviestas (ištirpinto) - 1 stiklinė
* Medus - 2 šaukštai
* Čili pipirai - pagal skonį
* Druska - pagal skonį
* Malti juodieji pipirai - pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.