Armėniškas padažas

Tobulo skonio armėniškas padažas, kuris tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų (avienos, kiaulienos, jautienos, vištienos, stirnienos, šernienos, elnienos ir kt.).

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Armėniška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Sumaišykite vandenį ir pomidorų pastą.

2. Smulkintuvu susmulkinkite žoleles, česnaką ir svogūnus.

3. Viską išmaišykite, įdėkite druskos ir pipirų, patiekite iš karto.
Ingredientai
* pomidorų pasta - 100 g;
* vanduo - 50 ml;
* druska, pipirai - pagal skonį;
* kalendra ir bazilikas - po 1 kekę;
* 1 svogūno;
* 3 skiltelės česnako.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button