Tobulo skonio armėniškas padažas, kuris tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų (avienos, kiaulienos, jautienos, vištienos, stirnienos, šernienos, elnienos ir kt.).
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Padažai |
Virtuvė: | Armėniška |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Sumaišykite vandenį ir pomidorų pastą.
2. Smulkintuvu susmulkinkite žoleles, česnaką ir svogūnus.
3. Viską išmaišykite, įdėkite druskos ir pipirų, patiekite iš karto.
2. Smulkintuvu susmulkinkite žoleles, česnaką ir svogūnus.
3. Viską išmaišykite, įdėkite druskos ir pipirų, patiekite iš karto.
Ingredientai
* pomidorų pasta - 100 g;
* vanduo - 50 ml;
* druska, pipirai - pagal skonį;
* kalendra ir bazilikas - po 1 kekę;
* 1 svogūno;
* 3 skiltelės česnako.
* vanduo - 50 ml;
* druska, pipirai - pagal skonį;
* kalendra ir bazilikas - po 1 kekę;
* 1 svogūno;
* 3 skiltelės česnako.
Siųsti atsiliepimą