Armėniškas padažas

Tobulo skonio armėniškas padažas, kuris tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų (avienos, kiaulienos, jautienos, vištienos, stirnienos, šernienos, elnienos ir kt.).

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Virtuvė:Armėniška
Porcijos:1
Paruošimas
1. Sumaišykite vandenį ir pomidorų pastą.

2. Smulkintuvu susmulkinkite žoleles, česnaką ir svogūnus.

3. Viską išmaišykite, įdėkite druskos ir pipirų, patiekite iš karto.
Ingredientai
* pomidorų pasta - 100 g;
* vanduo - 50 ml;
* druska, pipirai - pagal skonį;
* kalendra ir bazilikas - po 1 kekę;
* 1 svogūno;
* 3 skiltelės česnako.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: