Dėl ypatingo aromato, unikalaus skonio ir geros tekstūros aštrus obuolių padažas puikiai tinka prie pagrindinių patiekalų, daugiausia prie mėsos. Kaip jį pasigaminti?
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Padažai |
Porcijos: | 10 |
Paruošimas
1. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 10 minučių). Tada sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
2. Česnaką nulupkite, sutraiškykite ir sudėkite į obuolių padažą. Įpilkite garstyčių, druskos, aliejaus ir gerai išmaišykite. Masę užvirinkite ir supilstykite į stiklainius. Uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve.
2. Česnaką nulupkite, sutraiškykite ir sudėkite į obuolių padažą. Įpilkite garstyčių, druskos, aliejaus ir gerai išmaišykite. Masę užvirinkite ir supilstykite į stiklainius. Uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
* Obuoliai 1 kg
* Česnakai 200 g
* Garstyčios 30 g
* Druska 0,5 valg. š.
* Saulėgrąžų aliejus 100 ml
* Vanduo 100 ml
* Česnakai 200 g
* Garstyčios 30 g
* Druska 0,5 valg. š.
* Saulėgrąžų aliejus 100 ml
* Vanduo 100 ml
Siųsti atsiliepimą