Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aštrus obuolių padažas mėsai

Dėl ypatingo aromato, unikalaus skonio ir geros tekstūros aštrus obuolių padažas puikiai tinka prie pagrindinių patiekalų, daugiausia prie mėsos. Kaip jį pasigaminti?

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Padažai
Porcijos:10
Paruošimas
1. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sudėkite juos į puodą, užpilkite vandeniu, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 10 minučių). Tada sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

2. Česnaką nulupkite, sutraiškykite ir sudėkite į obuolių padažą. Įpilkite garstyčių, druskos, aliejaus ir gerai išmaišykite. Masę užvirinkite ir supilstykite į stiklainius. Uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
* Obuoliai 1 kg
* Česnakai 200 g
* Garstyčios 30 g
* Druska 0,5 valg. š.
* Saulėgrąžų aliejus 100 ml
* Vanduo 100 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.