Baravykų ir moliūgų sriuba

Puiki sveikai mitybai tinkanti sriuba iš moliūgų ir baravykų. Puikiai tiks pietums.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Džiovintus grybus užpilti vandeniu. Palikti 15-20 min. išbrinkti.

2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.

3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.
Ingredientai
* Sriubai:
* 1 svogūnas (apie 90 g)
* 2 morkos (po 120 g)
* 700 g moliūgo
* Sauja džiovintų baravykų (apie 30 g)
* Prieskoniai:
* 3 skil. česnako
* druskos
* pipirų
* džiovintų čiobrelių
* ciberžolės
* Gardinimui:
* sviestas ghee
* moliūgų sėklų aliejus
* moliūgų sėklos
* šviežių petražolių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: