Baravykų ir moliūgų sriuba

Puiki sveikai mitybai tinkanti sriuba iš moliūgų ir baravykų. Puikiai tiks pietums.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Džiovintus grybus užpilti vandeniu. Palikti 15-20 min. išbrinkti.

2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.

3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.
Ingredientai
Sriubai:
1 svogūnas (apie 90 g)
2 morkos (po 120 g)
700 g moliūgo
Sauja džiovintų baravykų (apie 30 g)
Prieskoniai:
3 skil. česnako
druskos
pipirų
džiovintų čiobrelių
ciberžolės
Gardinimui:
sviestas ghee
moliūgų sėklų aliejus
moliūgų sėklos
šviežių petražolių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button