Puiki sveikai mitybai tinkanti sriuba iš moliūgų ir baravykų. Puikiai tiks pietums.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Džiovintus grybus užpilti vandeniu. Palikti 15-20 min. išbrinkti.
2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.
3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.
2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.
3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.
Ingredientai
* Sriubai:
* 1 svogūnas (apie 90 g)
* 2 morkos (po 120 g)
* 700 g moliūgo
* Sauja džiovintų baravykų (apie 30 g)
* Prieskoniai:
* 3 skil. česnako
* druskos
* pipirų
* džiovintų čiobrelių
* ciberžolės
* Gardinimui:
* sviestas ghee
* moliūgų sėklų aliejus
* moliūgų sėklos
* šviežių petražolių
* 1 svogūnas (apie 90 g)
* 2 morkos (po 120 g)
* 700 g moliūgo
* Sauja džiovintų baravykų (apie 30 g)
* Prieskoniai:
* 3 skil. česnako
* druskos
* pipirų
* džiovintų čiobrelių
* ciberžolės
* Gardinimui:
* sviestas ghee
* moliūgų sėklų aliejus
* moliūgų sėklos
* šviežių petražolių
Siųsti atsiliepimą