Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis

Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.

2. Įdėti druskos, pipirų.

3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.

4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
* Šviežių grybų (baravykų, raudonikių, voveraičių ar kt.)
* Svogūno
* Greitinės
* Druskos
* Pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: