Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis

Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.

2. Įdėti druskos, pipirų.

3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.

4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
Šviežių grybų (baravykų, raudonikių, voveraičių ar kt.)
Svogūno
Greitinės
Druskos
Pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button