Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis

Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.

2. Įdėti druskos, pipirų.

3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.

4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
* Šviežių grybų (baravykų, raudonikių, voveraičių ar kt.)
* Svogūno
* Greitinės
* Druskos
* Pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: