Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.

2. Įdėti druskos, pipirų.

3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.

4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
* Šviežių grybų (baravykų, raudonikių, voveraičių ar kt.)
* Svogūno
* Greitinės
* Druskos
* Pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.