Šis troškinys/sriuba puikiai tinka vėsesnėms dienoms.Tai puikus patiekalas, kurį galite paruošti iš anksto. Trumpam pabūkite Ispanijoje!
Pagaminsite per: | 120 min. |
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių.
2. Paimkite didelį puodą sriubai. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūną, česnaką ir papriką. Kepkite puode, kol svogūnai suminkštės.
3. Supilkite actą ir maišykite, kol išgaruos, tada įpilkite prieskonių mišinio, pomidorų, pupelių ir 400 ml vandens.
4. Didelėje keptuvėje pakepinkite chorizo dešrą, kad ji pasidarytu trupi. Pakepinę dešrą, sukratykite į sriubos puodą.
5. Troškinys verdamas ant silpnos ugnies su uždengtu dangčiu. Pastoviai maišykite.
6. Virkite 1–2 valandas, kol chorizo dešra pasidalins į mažus gabaliukus.
7. Paskaninkite druska, pipirais.
8. Pateikdami uždėkite petražolių.
2. Paimkite didelį puodą sriubai. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūną, česnaką ir papriką. Kepkite puode, kol svogūnai suminkštės.
3. Supilkite actą ir maišykite, kol išgaruos, tada įpilkite prieskonių mišinio, pomidorų, pupelių ir 400 ml vandens.
4. Didelėje keptuvėje pakepinkite chorizo dešrą, kad ji pasidarytu trupi. Pakepinę dešrą, sukratykite į sriubos puodą.
5. Troškinys verdamas ant silpnos ugnies su uždengtu dangčiu. Pastoviai maišykite.
6. Virkite 1–2 valandas, kol chorizo dešra pasidalins į mažus gabaliukus.
7. Paskaninkite druska, pipirais.
8. Pateikdami uždėkite petražolių.
Ingredientai
* 1 valgomasis šaukštas labai gero alyvuogių aliejaus
* 2 raudoni svogūnai, smulkiai supjaustyti
* 4 skiltelės česnako, susmulkintos
* 2 raudonos paprikos, supjaustytos 2 cm gabaliukais
* 60 ml (1/4 puodelio) obuolių acto
* 2 šaukštai prieskonių mišinio (aštresnių)
* 2 x 400ml skardinių susmulkintų pomidorų
* 2 x 400ml skardinės baltų pupelių, nusausintų
* 500 g pusiau džiovintos chorizo dešros supjaustytos 2cm storio griežinėliais
* petražolių
* 2 raudoni svogūnai, smulkiai supjaustyti
* 4 skiltelės česnako, susmulkintos
* 2 raudonos paprikos, supjaustytos 2 cm gabaliukais
* 60 ml (1/4 puodelio) obuolių acto
* 2 šaukštai prieskonių mišinio (aštresnių)
* 2 x 400ml skardinių susmulkintų pomidorų
* 2 x 400ml skardinės baltų pupelių, nusausintų
* 500 g pusiau džiovintos chorizo dešros supjaustytos 2cm storio griežinėliais
* petražolių
Siųsti atsiliepimą