Kepta duona su ypatingu sūrio padažu

Tikriausiai vienas skaniausių ir mėgstamiausių Lietuvių patiekalų / užkandžių - Kepta duona su sūrio padažu!

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Duoną supjaustykite pailgais piršteliais ir apkepkite aliejuje, dar šiltus ištrinkite su druska ir česnakais.

2. Sūrį sutarkuokite pačia smulkiausia tarka, įspauskite 1-2 skilteles česnako, įberkite druskos (pagal skonį), įdėkite majonezą ir pomidorų padažą. Gerai išmaišykite.

3. Skanaus!
Ingredientai
6 riekių plikytos duonos
Druskos
Saulėgrąžų aliejaus
100 gramų pusiau kieto sūrio (pvz. Džiugas 6 mėn. brandinimo)
50 gramų majonezo
20 gramų pomidorų padažo
4 skiltelės česnako
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button