Kepta duona su ypatingu sūrio padažu

Tikriausiai vienas skaniausių ir mėgstamiausių Lietuvių patiekalų / užkandžių - Kepta duona su sūrio padažu!

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Duoną supjaustykite pailgais piršteliais ir apkepkite aliejuje, dar šiltus ištrinkite su druska ir česnakais.

2. Sūrį sutarkuokite pačia smulkiausia tarka, įspauskite 1-2 skilteles česnako, įberkite druskos (pagal skonį), įdėkite majonezą ir pomidorų padažą. Gerai išmaišykite.

3. Skanaus!
Ingredientai
* 6 riekių plikytos duonos
* Druskos
* Saulėgrąžų aliejaus
* 100 gramų pusiau kieto sūrio (pvz. Džiugas 6 mėn. brandinimo)
* 50 gramų majonezo
* 20 gramų pomidorų padažo
* 4 skiltelės česnako
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: