Kepta kalakutiena su šiltomis burokėlių salotomis

Be galo skanus patiekalas - Kepta kalakutiena su šiltomis burokėlių salotomis. Tikrai patiks visai šeimai.

Pagaminsite per:120 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Visus marinatui skirtus produktus sumaišome. Kalakutieną supjaustome nedideliais kepsniais, užpilame marinatu, masažuojame ir paliekame marinuotis porai valandų.

2. Salotoms keptuvėje įkaitiname aliejų ir kelias minutes apkepiname smulkiais supjaustytą svogūną. Tuomet beriame susmulkintas česnako skilteles ir dar pakepame minutę. Nukeliame nuo ugnies, supilame citrinos sultis, actą, beriame druskos, pipirų.

3. Burokėlius supjaustome griežinėliais, pomidorus - per pusę. Sudedame į keptuvę ir kelias minutes pakaitiname, kad burokėliai sušiltų.

4. Marinuotą mėsą iškepame grill keptuvėje su šiek tiek aliejaus ir tiekiame su šiltomis burokėlių salotomis.
Ingredientai
Reikės:
500 g kalakutienos krūtinėlės
Marinatui:
4 v. š. alyvuogių aliejaus
raudonėlio, baziliko
druskos, pipirų
2 v. š. raudono vyno acto
2 v. š. garstyčių
Salotoms:
500 g virtų burokėlių
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
4 v. š. balzamiko acto
smulkių pomidoriukų
1 citrinos sulčių
druskos, pipirų
2 v. š. aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button