Keptas uogų ir skrebučių desertas prancūziškai

Puikus receptas SAVAITGALIUI! Patiks ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikams! Lengvas patiekalas.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

2. Kiaušinius išplakite su kvapniu ir saldžiu prieskonių mišiniu. Kepimo indą sutepkite 1 šaukšteliu sviesto.

3. Duoną supilkite į dubenį ir gerai įmaišykite kartu su kiaušinių mišiniu (tai galite dieną prieš kepant šį desertą, kad įsigertų kiaušinis).

4. Ant duonos užtepkite likusį sviestą ir kepkite 10–12 minučių iki auksinės spalvos.

5. Ant deserto viršaus sudėkite šviežias uogas, apipilkite klevų sirupu ir pabarstykire rudojo cukraus.

6. Pateikti galite su graikišku jogurtu.
Ingredientai
* 1 kepalas šviesios (baltos) kokybiškos raugintos duonos, kuri būtų supjaustyta į 5 cm kubelius
* 6 kiaušiniai
* 2 šaukštelių kvapių ir saldžiųjų prieskonių mišinio
* 2 šaukštai sviesto
* 2 puodeliai šviežių uogų (avietės, šilauogės, braškės ar kt.)
* 125 ml (1/2 puodelio) klevų sirupo
* 1 šaukštelis rudojo cukraus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button