Šonkaulius mėgsta visi be išimties. Šis receptas tiks bet kuriai mėsai. Pasirinkite pagal savo skonį. Vakarienė pagal šį receptą tikrai bus labai skani.
Pagaminsite per: | 180 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Reikia nuimti plėvelę nuo šonkaulių. Šonkauliukus dėkite ant folijos ir iš abiejų pusių patrinkite prieskoniais. Suvyniokite į foliją ir nusiųskite į orkaitę 2 valandoms 150 laipsnių temperatūroje. Orkaitė turi būti įkaitinta.
2. Sumaišykite kečupą, sojų padažą ir medų. Likus 20-30 minučių, kol jis bus paruoštas, atidarykite foliją ir užpilkite padažu. Palikite foliją atidarytą ir pašildykite 200 laipsnių. Gero apetito!
2. Sumaišykite kečupą, sojų padažą ir medų. Likus 20-30 minučių, kol jis bus paruoštas, atidarykite foliją ir užpilkite padažu. Palikite foliją atidarytą ir pašildykite 200 laipsnių. Gero apetito!
Ingredientai
* šonkauliai - 0,6 kg;
* saldžiosios paprikos;
* sausas česnakas;
* druska pipirai;
* kečupas - 1 valgomasis šaukštas;
* sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas;
* medus - 1 valgomasis šaukštas;
* saldžiosios paprikos;
* sausas česnakas;
* druska pipirai;
* kečupas - 1 valgomasis šaukštas;
* sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas;
* medus - 1 valgomasis šaukštas;
Siųsti atsiliepimą