Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis ir moliūgu

Šis patiekalas – universalus sprendimas įvairioms situacijoms: puikiai tiks po sporto ir gali būti šventinio meniu dalimi, kai planuojate sulaukti svečių.

Pagaminsite per:40 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:4
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Šparagines pupeles supjaustykite 2-3 cm ilgio gabalėliais, nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.

2. Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir mėsą, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepkite iki auksinės rudos spalvos 7-8 minutes.

3. Suberkite moliūgo ir pupelių gabalėlius, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išmaišykite. Troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 15 minučių. Patiekite patiekalą karštą.
Ingredientai
* Kiauliena 400 g
* Pupelės 200 g
* Moliūgas 200 g
* Svogūnai 1 vnt
* Grietinėlė 150 ml
* Vanduo 200 ml
* Druska, malti juodieji pipirai ir mėsos prieskoniai pagal skonį
* Saulėgrąžų aliejus 40 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *