Šis patiekalas – universalus sprendimas įvairioms situacijoms: puikiai tiks po sporto ir gali būti šventinio meniu dalimi, kai planuojate sulaukti svečių.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Kepimas |
Paruošimas
1. Moliūgą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Šparagines pupeles supjaustykite 2-3 cm ilgio gabalėliais, nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
2. Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir mėsą, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepkite iki auksinės rudos spalvos 7-8 minutes.
3. Suberkite moliūgo ir pupelių gabalėlius, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išmaišykite. Troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 15 minučių. Patiekite patiekalą karštą.
2. Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūną ir mėsą, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir išmaišykite. Kepkite iki auksinės rudos spalvos 7-8 minutes.
3. Suberkite moliūgo ir pupelių gabalėlius, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išmaišykite. Troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 20 minučių. Tada supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 15 minučių. Patiekite patiekalą karštą.
Ingredientai
* Kiauliena 400 g
* Pupelės 200 g
* Moliūgas 200 g
* Svogūnai 1 vnt
* Grietinėlė 150 ml
* Vanduo 200 ml
* Druska, malti juodieji pipirai ir mėsos prieskoniai pagal skonį
* Saulėgrąžų aliejus 40 ml
* Pupelės 200 g
* Moliūgas 200 g
* Svogūnai 1 vnt
* Grietinėlė 150 ml
* Vanduo 200 ml
* Druska, malti juodieji pipirai ir mėsos prieskoniai pagal skonį
* Saulėgrąžų aliejus 40 ml
Siųsti atsiliepimą