Kotletai su grikiais

Tikriausiai prieš karantiną daugelis įsigijo ne mažai kruopų, pvz. grikių. Jeigu dar jų nesuvalgėte, pateikiame puikų receptą kur galite panaudoti grikius.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Grikius išvirkite beveik iki galo. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, virtus grikius, kiaušinį, druską ir sausą česnaką (galite naudoti 1 skiltelę šviežio).

2. Minkykite.

3. Iš maltos mėsos suformuokite apvalius kotletus.

4. Kepkite ant vidutinės ugnies aliejuje iš abiejų pusių.
Ingredientai
* Maltos mėsos (kiaulienos arba jautienos) 500 g
* Grikiai 100 g
* Kiaušinis 1 vnt
* Sauso česnako 1/2 šaukštelio
* Druskos pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button