Tikriausiai prieš karantiną daugelis įsigijo ne mažai kruopų, pvz. grikių. Jeigu dar jų nesuvalgėte, pateikiame puikų receptą kur galite panaudoti grikius.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Grikius išvirkite beveik iki galo. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, virtus grikius, kiaušinį, druską ir sausą česnaką (galite naudoti 1 skiltelę šviežio).
2. Minkykite.
3. Iš maltos mėsos suformuokite apvalius kotletus.
4. Kepkite ant vidutinės ugnies aliejuje iš abiejų pusių.
2. Minkykite.
3. Iš maltos mėsos suformuokite apvalius kotletus.
4. Kepkite ant vidutinės ugnies aliejuje iš abiejų pusių.
Ingredientai
* Maltos mėsos (kiaulienos arba jautienos) 500 g
* Grikiai 100 g
* Kiaušinis 1 vnt
* Sauso česnako 1/2 šaukštelio
* Druskos pagal skonį
* Grikiai 100 g
* Kiaušinis 1 vnt
* Sauso česnako 1/2 šaukštelio
* Druskos pagal skonį
Siųsti atsiliepimą