Kaip gi Kūčių stalas be mišrainės? Puiki burokėlių mišrainė, kuri tiks prie įvairiausių patiekalų arba tiesiog su duona.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Pirmiausia džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).
2. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.
3. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.
2. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.
3. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.
Ingredientai
* 2-3 virtų burokėlių
* česnako (2-3 skiltelės)
* po saują džiovintų slyvų ir graikinių riešutų
* druskos
* maltų juodųjų pipirų
* majonezo
* česnako (2-3 skiltelės)
* po saują džiovintų slyvų ir graikinių riešutų
* druskos
* maltų juodųjų pipirų
* majonezo
Siųsti atsiliepimą