Kūčių receptai: Burokėlių mišrainė su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis
Kaip gi Kūčių stalas be mišrainės? Puiki burokėlių mišrainė, kuri tiks prie įvairiausių patiekalų arba tiesiog su duona.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Pirmiausia džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).
2. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.
3. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.
2. Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.
3. Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.
Ingredientai
2-3 virtų burokėlių
česnako (2-3 skiltelės)
po saują džiovintų slyvų ir graikinių riešutų
druskos
maltų juodųjų pipirų
majonezo
česnako (2-3 skiltelės)
po saują džiovintų slyvų ir graikinių riešutų
druskos
maltų juodųjų pipirų
majonezo
Siųsti atsiliepimą