Marinuotų grybų receptas

Konservavimui tiks bet kokie grybai, nuo voveraičių iki baravykų ar lepšių. Grybus pilnai užtenka virti nuo 30 iki 50 minučių! Greitas grybų konservavimas.

Pagaminsite per:90 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Nuvalykite grybus. Supjaustykite mažais gabalėliais. Supilkite juos į verdantį vandenį ir virkite 20 minučių.

2. Nukoškite per kiaurasamtį.

3. Kol grybai verda, paruoškite marinatą. Į vandenį įdedame druskos, cukraus, acto, lauro lapų, česnako, gvazdikėlius, žirnelius ir užviriname.

4. Į marinatą sudėkite išvirtus grybus ir virkite dar 20 minučių.

5. Į stiklainius supilkite grybus kartu su marinatu. Stipriai užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir palikite atvėsti.

6. Viskas! Grybai paruošti žiemai.
Ingredientai
* Miško grybai 1 kg
* Česnakai 3 skiltelės
* Lauro lapas 1 vnt
* Pipirų grūdeliai 10 vnt
* Gvazdikėlis 1 vnt
* Vandens 1 l
* Druska
* Actas 9 proc. 100 ml
* Druska 40 g
* Cukrus 30 g
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: