Labai skani ir soti morkų sriuba, puikiai tinkanti rudenį. Paragaukite šios sriubos!
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Sriubos |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Nulupkite morką ir saliero šaknį. Supjaustykite daržoves kubeliais. Pakepinkite morkas keptuvėje su trupučiu vandens.
2. Kai vanduo išgaruos, į morkas suberkite salierus, sviestą, druską ir cukrų. Kelias minutes patroškinkite.
3. Sudėkite daržoves į puodą ir supilkite sultinį. Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.
4. Paskrudinkite lazdyno riešutus keptuvėje, paskui susmulkinkite juos grūstuvėje.
5. Patiekdami sriubą pabarstykite riešutais ir žolelėmis. Gero apetito! Patiekite su vištienos suktinukais.
2. Kai vanduo išgaruos, į morkas suberkite salierus, sviestą, druską ir cukrų. Kelias minutes patroškinkite.
3. Sudėkite daržoves į puodą ir supilkite sultinį. Suplakite ingredientus mikseriu iki vientisos masės.
4. Paskrudinkite lazdyno riešutus keptuvėje, paskui susmulkinkite juos grūstuvėje.
5. Patiekdami sriubą pabarstykite riešutais ir žolelėmis. Gero apetito! Patiekite su vištienos suktinukais.
Ingredientai
* morkos - 1 vnt.
* salierų šaknis - 700 g
* daržovių sultinys
* lazdyno riešutai - 40 g
* sviestas - 90 g
* petražolės - 15 g
* krapai - 15 g
* cukraus
* druskos
* salierų šaknis - 700 g
* daržovių sultinys
* lazdyno riešutai - 40 g
* sviestas - 90 g
* petražolės - 15 g
* krapai - 15 g
* cukraus
* druskos
Siųsti atsiliepimą