Tikra čili sriuba, kuri patiks visam būriui svečių! Rudeniškas ir žiemiškas patiekalas! Geriausia sriubą gaminti kepsninių pagalba. Žinoma tinka ir viryklė 🙂
Pagaminsite per: | 75 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Apkepkite svogūną ir česnaką.
2. Tada sudėkite faršą, druska, paprikos ir kajano miltelius. Viska apkepkite.
3. Supilkite konservuotus pomidorus, sultinį ir sudėkite bulves. Paliekame virti apie 30min.
4. Pridedam pupeles ir paliekam troškintis dar 30min.
5. Baigus troškintis, paskaninam smulkintomis petražolėmis.
6. Patiekiant užbarstome sūrio!
2. Tada sudėkite faršą, druska, paprikos ir kajano miltelius. Viska apkepkite.
3. Supilkite konservuotus pomidorus, sultinį ir sudėkite bulves. Paliekame virti apie 30min.
4. Pridedam pupeles ir paliekam troškintis dar 30min.
5. Baigus troškintis, paskaninam smulkintomis petražolėmis.
6. Patiekiant užbarstome sūrio!
Ingredientai
* 500g jautienos faršo
* 3 vidutinės bulvės, supjaustytos mažais kubeliais
* 1 didelis smulkintas svogūnas
* 4 skiltelės smulkinto česnako
* 4 vidutinio dydžio čilli pipirai (arba savo nuožiūra, kokio aštrumo norisi)
* 1 indelis konservuotu smulkintų pomidorų
* 2 indeliai konservuotų raudonų pupelų
* 1 arb.š. druskos
* 1arb.š. paprikos miltelių
* 1arb.š. kajano pipirų
* 1l jautienos sultinio
* smulkintu petražolių
* Patiekimui:
* Česnakinė duona
* Lydytas sūris
* 3 vidutinės bulvės, supjaustytos mažais kubeliais
* 1 didelis smulkintas svogūnas
* 4 skiltelės smulkinto česnako
* 4 vidutinio dydžio čilli pipirai (arba savo nuožiūra, kokio aštrumo norisi)
* 1 indelis konservuotu smulkintų pomidorų
* 2 indeliai konservuotų raudonų pupelų
* 1 arb.š. druskos
* 1arb.š. paprikos miltelių
* 1arb.š. kajano pipirų
* 1l jautienos sultinio
* smulkintu petražolių
* Patiekimui:
* Česnakinė duona
* Lydytas sūris
Siųsti atsiliepimą