Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Obuolių pyragaičiai iš sluoksniuotos tešlos

Šiam receptui jums tereikia vieno sluoksniuotos tešlos ritinėlio ir kelių minučių paruošti mėgstamą obuolių įdarą! Jei jums reikia papildomos motyvacijos, įsivaizduokite traškų pyrago kevalą su kreminiu, švelniu ir aromatingu obuolių, cinamono ir cukraus įdaru.

Pagaminsite per:40 min.
Kategorija:Desertai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nuplaukite ir nusausinkite obuolius. Perpjaukite juos per pusę, išimkite šerdį, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

2. Stalo paviršių išklokite kepimo popieriumi, ant jo dėkite sluoksniuotą tešlą ir iškočiokite. Obuolių skilteles išdėliokite nedideliu atstumu vienas nuo kito. Pabarstykite cukrumi.

3. Sluoksniuotą tešlą sandariai susukite į vyniotinį ir supjaustykite griežinėliais. Ritinio riekeles nupjauta puse į viršų dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite cukrumi, cinamonu ir citrinos žievele.

4. Kepti 190°C 25 minutes. Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol obuolių pyragaičiai šiek tiek atvės, ir patiekite.
Ingredientai
* Sluoksniuota tešla 400 g
* Obuoliai 1 vnt.
* Cukrus 5 arb. š.
* Malto cinamono 1 arb. š.
* Citrinos žievelė 2 arb. š.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai