Šiam receptui jums tereikia vieno sluoksniuotos tešlos ritinėlio ir kelių minučių paruošti mėgstamą obuolių įdarą! Jei jums reikia papildomos motyvacijos, įsivaizduokite traškų pyrago kevalą su kreminiu, švelniu ir aromatingu obuolių, cinamono ir cukraus įdaru.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Desertai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Nuplaukite ir nusausinkite obuolius. Perpjaukite juos per pusę, išimkite šerdį, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
2. Stalo paviršių išklokite kepimo popieriumi, ant jo dėkite sluoksniuotą tešlą ir iškočiokite. Obuolių skilteles išdėliokite nedideliu atstumu vienas nuo kito. Pabarstykite cukrumi.
3. Sluoksniuotą tešlą sandariai susukite į vyniotinį ir supjaustykite griežinėliais. Ritinio riekeles nupjauta puse į viršų dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite cukrumi, cinamonu ir citrinos žievele.
4. Kepti 190°C 25 minutes. Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol obuolių pyragaičiai šiek tiek atvės, ir patiekite.
2. Stalo paviršių išklokite kepimo popieriumi, ant jo dėkite sluoksniuotą tešlą ir iškočiokite. Obuolių skilteles išdėliokite nedideliu atstumu vienas nuo kito. Pabarstykite cukrumi.
3. Sluoksniuotą tešlą sandariai susukite į vyniotinį ir supjaustykite griežinėliais. Ritinio riekeles nupjauta puse į viršų dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite cukrumi, cinamonu ir citrinos žievele.
4. Kepti 190°C 25 minutes. Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol obuolių pyragaičiai šiek tiek atvės, ir patiekite.
Ingredientai
* Sluoksniuota tešla 400 g
* Obuoliai 1 vnt.
* Cukrus 5 arb. š.
* Malto cinamono 1 arb. š.
* Citrinos žievelė 2 arb. š.
* Obuoliai 1 vnt.
* Cukrus 5 arb. š.
* Malto cinamono 1 arb. š.
* Citrinos žievelė 2 arb. š.
Siųsti atsiliepimą