Mėgstate vištieną ir esate pasiruošę ją valgyti beveik kiekvieną dieną? Turime įdomų vištienos kokosų piene receptą, kuris atskleis kitokį dietinės mėsos skonį. Kario vištiena kokosų padaže su daržovėmis – tradicinis Indijos virtuvės patiekalas.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Virtuvė: | Indija |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Kepimas, Virimas |
Paruošimas
1. Daržoves supjaustykite kubeliais ir keletą kartų pamaišydami pakepinkite labai karštoje keptuvėje su aliejumi 3-4 minutes.
2. Atskirai apkepkite vištienos gabalėlius, taip pat labai karštoje keptuvėje su aliejumi. Pakepinkite 3-4 minutes ir suberkite karį ir druską, išmaišykite ir suberkite daržoves.
3. Supilkite kokosų pieną, pipirus, palikite virti 1-2 minutes. Sudėkite kalendros lapelius, išmaišykite ir patiekite.
2. Atskirai apkepkite vištienos gabalėlius, taip pat labai karštoje keptuvėje su aliejumi. Pakepinkite 3-4 minutes ir suberkite karį ir druską, išmaišykite ir suberkite daržoves.
3. Supilkite kokosų pieną, pipirus, palikite virti 1-2 minutes. Sudėkite kalendros lapelius, išmaišykite ir patiekite.
Ingredientai
* 160 gramų saldžiosios paprikos;
* 180 gramų cukinijų;
* 60 gramų svogūnų;
* 20 gramų česnako;
* 30 gramų imbiero šaknies;
* 240 gramų vištienos filė arba šlaunelių;
* 30 ml aliejaus;
* 200 gramų kokosų pieno;
* 40 gramų kalendros lapų;
* 20 gramų kario prieskonių;
* malti juodieji pipirai.
* 180 gramų cukinijų;
* 60 gramų svogūnų;
* 20 gramų česnako;
* 30 gramų imbiero šaknies;
* 240 gramų vištienos filė arba šlaunelių;
* 30 ml aliejaus;
* 200 gramų kokosų pieno;
* 40 gramų kalendros lapų;
* 20 gramų kario prieskonių;
* malti juodieji pipirai.
Siųsti atsiliepimą