Plėšytos kiaulienos kiaušinis

Plėšytą kiaulieną galite keisti itin smulkiai supjaustyta ir kitaip ruošta kiauliena ar vištiena.

Pagaminsite per:25 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:2
Paruošimas
1. Ištirpinkite sviestą ir juo padenkite kiaušinių lukštų vidų. Filo tešlos lapelius sulankstykite į kvadratėlius ir jais išklokite kiaušinio lukštą (vienas lapelis – vienam lukštui). Vidų dalinai užpildykite plėšyta kiauliena, įdėkite ridikėlį ir ant viršaus vėl uždėkite kiaulieną. Lengvai paspauskite. Itin daug išlindusius tešlos lapelius apipjaukite peiliu ar apkirpkite žirklėmis.

2. Išplakite kiaušinį. Su silikoniniu šepetėliu aptepkite plėšytą kiaulieną ir filo tešlos kraštelius, kyšančius iš lukšto.

3. Atsiplėškite folijos ir ja pilnai apvyniokite . Negailėkite folijos! Kepkite grilyje 10 min netiesioginėje, 200 laipsnių kaitroje. Išimkite ir palaikykite atvėsti dar 15 minučių.
Ingredientai
50g sviesto
8 tušti kiaušinių lukštai (paruošimas: atsargiai nupjaukite kiaušinių viršūnes, išimkite vidų. Lukštus išplaukite)
1 kiaušinis
8 lapeliai filo tešlos
250g plėšytos kiaulienos
Kiaulienos prieskoniai
8 maži ridikėliai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button