Plikyti pyragėliai su varškės kremu

Šie pyragėliai labai panašūs į gerai žinomus "Eklerus", tik šie pyragaičiai kepami su varške. Pasigaminkite namie, Skanumėlis!

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Tešlos paruošimas:

2. Puode kaitinkite pieną, vandenį, druską, cukrų ir sviestą, kol viskas ištirps.

3. Supilkite miltus, ir nuolat maišykite, kol tešla sušoks į kamuolį, tuomet maišant kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol išgaruos vanduo apie 3-4 min.

4. Atvėsinkite tešlą ir perkelkite į maišytuvo indą.

5. Į tešlą įmuškite po vieną kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite tešlą. Įmaišykite vanilės pastą. Tešla turėtų būti tirštos konsistencijos, lengvai kristi nuo šaukšto.

6. Šaukštu ar konditeriniu švirkštu formuokite nedidelius pyragėlius.

7. Kepkite įkaitintoje 180 ° C orkaitėje 20-25 min., kol gražiai paruduos.

8. Varškės kremo paruošimas:

9. Varškę pertrinkite per sietelį.

10. Visus produktus sudėkite į maišytuvo dubenį ir 2-3 min. plakite šluotele.

11. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, įmaišykite grietinėlę.

12. Įdarykite pyragaičius kremu. Apliekite šokoladiniu glaistu.
Ingredientai
Tešlai:
125 ml DVARO pieno
125 ml vandens
100 g DVARO sviesto
150 g miltų
4-5 kiaušiniai
Vanilės pastos
Žiupsnelis druskos
1 v. š. cukraus
Varškės kremui:
250 g DVARO varškės
100 ml DVARO grietinėlės 35%
Cukraus pudros pagal skonį
Pusės citrinos sulčių
Citrinos žievelė
Vanilės pastos
Šokoladiniam glaistui:
100 gr. Juodojo šokolado
2 v. š. DVARO grietinėlės 35%
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button