Rūkytos žuvies užtepėlė

Šios žuvies ir voveraičių užtepėlės skonis tiesiog puikus. Tepkite ant skrudinto batono arba duonos.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:7
Paruošimas
1. Nulupkite žuvies odelę ir išimkite visus kaulus. Žuvies filė sutrinkite šakute.

2. Į tą patį indą sudėkite džiovintas voveraites bei majonezą ir viską gerai išmaišykite.

3. Apšlastykite užtepėlę citrinų sultimis bei pagardinkite pipirais.

4. Galite užberti šiek tiek druskos, jeigu norite.
Ingredientai
* 1 karštai rūkytos žuvies
* 15 g džiovintų voveraičių
* 2 v. š. majonezo
* 1 a. š. citrinos sulčių
* druskos
* pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: