Rūkytos žuvies užtepėlė

Šios žuvies ir voveraičių užtepėlės skonis tiesiog puikus. Tepkite ant skrudinto batono arba duonos.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:7
Paruošimas
1. Nulupkite žuvies odelę ir išimkite visus kaulus. Žuvies filė sutrinkite šakute.

2. Į tą patį indą sudėkite džiovintas voveraites bei majonezą ir viską gerai išmaišykite.

3. Apšlastykite užtepėlę citrinų sultimis bei pagardinkite pipirais.

4. Galite užberti šiek tiek druskos, jeigu norite.
Ingredientai
1 karštai rūkytos žuvies
15 g džiovintų voveraičių
2 v. š. majonezo
1 a. š. citrinos sulčių
druskos
pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button