Šaltibarščiai

Vienas geriausių patiekalų vasarą - Šaltibarščiai! Jeigu norite atsigaivinti karštą vasaros dieną ir tuo pačiu pavalgyti - šis patiekalas kaip tik jums.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Svogūną supjaustome kuo smulkiau, suberiame į dubenį, kartu beriame druskos, smulkiai supjaustytus krapus ir su šaukštu viską gerai ištriname, kad iš svogūno išsiskirtų sultys, o druska ištirptų.

2. Tuomet suberiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, supilame burokėlius, kefyrą ir viską išmaišome.

3. Išvirtus ir atšaldytus kiaušinius nulupame ir supjaustome - arba smulkiai arba, jeigu patinka, - ketvirčiais. Sudedame ir juos.
Ingredientai
1 nedidelio svogūno
0,5 - 1 a. š. druskos
šviežių krapų
4 kietai virtų kiaušinių
pjaustytų burokėlių obuolių sultyse
2 agurkų
1 l kefyro
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button