Šaltibarščiai

Vienas geriausių patiekalų vasarą - Šaltibarščiai! Jeigu norite atsigaivinti karštą vasaros dieną ir tuo pačiu pavalgyti - šis patiekalas kaip tik jums.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Svogūną supjaustome kuo smulkiau, suberiame į dubenį, kartu beriame druskos, smulkiai supjaustytus krapus ir su šaukštu viską gerai ištriname, kad iš svogūno išsiskirtų sultys, o druska ištirptų.
2. Tuomet suberiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, supilame burokėlius, kefyrą ir viską išmaišome.
3. Išvirtus ir atšaldytus kiaušinius nulupame ir supjaustome - arba smulkiai arba, jeigu patinka, - ketvirčiais. Sudedame ir juos.
2. Tuomet suberiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus agurkus, supilame burokėlius, kefyrą ir viską išmaišome.
3. Išvirtus ir atšaldytus kiaušinius nulupame ir supjaustome - arba smulkiai arba, jeigu patinka, - ketvirčiais. Sudedame ir juos.
Ingredientai
1 nedidelio svogūno
0,5 - 1 a. š. druskos
šviežių krapų
4 kietai virtų kiaušinių
pjaustytų burokėlių obuolių sultyse
2 agurkų
1 l kefyro
0,5 - 1 a. š. druskos
šviežių krapų
4 kietai virtų kiaušinių
pjaustytų burokėlių obuolių sultyse
2 agurkų
1 l kefyro
Siųsti atsiliepimą