Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Senovinis japoniškas svarainių uogienės receptas

Tai senas japonų receptas, nereikalaujantis daug pastangų. Jį virti nesunku, o uogienės skonis nepralenkiamas.

Pagaminsite per:80 min.
Kategorija:Uogienės
Virtuvė:Japoniška
Porcijos:10
Paruošimo būdas:Virimas
Paruošimas
1. Vaisius intensyviai nuplauname, nuvalome odeles, išimame sėklas, supjaustome gabalėliais. Iš vandens ir cukraus gaminame sirupą. Ten dedame susmulkintų vaisių gabaliukus. Kai sirupas užvirs, palikite viską pastovėti porai valandų.

2. Tada dar du kartus užverdame tuo pačiu būdu kaip prieš tai. Paskutinį kartą verdame, kol svarainių uogienė taps minkšta, bet ne per daug. Nepamirškite maišyti, kad cukrus nepridegtų. Dar karštą uogienę supilkite į sterilius stiklainius.
Ingredientai
* 1 kg svarainių
* 3 stiklinės vandens
* cukraus 1,5 kilogramo
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *