Nepaprasto skonio dešrelės, kurios patiks kiekvienam. Išbandykite šį receptą, tikrai nenusivilsite.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Česnako skiltelės smulkiai įtrinamos arba perspaudžiamos.
2. Toliau česnakų masė sumaišoma su medumi, pomidorų pasta, garstyčiomis, pipirais, citrinos sultimis.
3. Sudedamosios dalys sumaišomos iki vientisos masės. Gautas mišinys teptuku užtepamas ant dešrelių, o po to jos dedamos ant grotelių.
4. Šis marinatas tinka ne tik dešrelėms, bet ir įvairiai mėsai. Tai patiekalui suteiks ypatingo aromato ir pikantiškumo bei sultingumo.
2. Toliau česnakų masė sumaišoma su medumi, pomidorų pasta, garstyčiomis, pipirais, citrinos sultimis.
3. Sudedamosios dalys sumaišomos iki vientisos masės. Gautas mišinys teptuku užtepamas ant dešrelių, o po to jos dedamos ant grotelių.
4. Šis marinatas tinka ne tik dešrelėms, bet ir įvairiai mėsai. Tai patiekalui suteiks ypatingo aromato ir pikantiškumo bei sultingumo.
Ingredientai
* bet kokios dešrelės (kiaulienos, jautienos ar vištienos) - 10 vnt;
* česnakai - 2 skiltelės;
* medus - 2 šaukštai;
* pomidorų pasta - 1 šaukštas;
* grūdėtos garstyčios - 1 šaukštas;
* aitriosios paprikos (maltos) - žiupsnelis;
* kmynai arba kalendra (malti) - 2 žiupsneliai;
* citrinos sultys - pagal skonį.
* česnakai - 2 skiltelės;
* medus - 2 šaukštai;
* pomidorų pasta - 1 šaukštas;
* grūdėtos garstyčios - 1 šaukštas;
* aitriosios paprikos (maltos) - žiupsnelis;
* kmynai arba kalendra (malti) - 2 žiupsneliai;
* citrinos sultys - pagal skonį.
Siųsti atsiliepimą