Skrudinti žemės riešutai su česnaku

Skrudinti riešutai su įvairiais pagardais ir prieskoniais yra labai populiarūs Azijoje.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišykite sojos padažą ir sezamo aliejų, įberkite cukraus ir suberkite susmulkintą česnaką.

2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.

3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.

4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.

5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.

6. Kai riešutai atvės, patiekite.
Ingredientai
* Sūdyti žemės riešutai 200 g
* Česnako 3 skiltelės
* Cukraus 5 g
* Sojos padažo 1,5 šaukšto
* Sezamo aliejaus 1 valgomasis šaukštas
* Druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: