Skrudinti žemės riešutai su česnaku

Skrudinti riešutai su įvairiais pagardais ir prieskoniais yra labai populiarūs Azijoje.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišykite sojos padažą ir sezamo aliejų, įberkite cukraus ir suberkite susmulkintą česnaką.

2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.

3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.

4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.

5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.

6. Kai riešutai atvės, patiekite.
Ingredientai
* Sūdyti žemės riešutai 200 g
* Česnako 3 skiltelės
* Cukraus 5 g
* Sojos padažo 1,5 šaukšto
* Sezamo aliejaus 1 valgomasis šaukštas
* Druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: