Skrudinti riešutai su įvairiais pagardais ir prieskoniais yra labai populiarūs Azijoje.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Dubenyje sumaišykite sojos padažą ir sezamo aliejų, įberkite cukraus ir suberkite susmulkintą česnaką.
2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.
3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.
4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.
5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.
6. Kai riešutai atvės, patiekite.
2. Žemės riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje.
3. Į dubenį supilkite pašildytus riešutus, ant viršaus supilkite padažą ir greitai sumaišykite.
4. Tada žemės riešutus perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 10–15 minučių 160 ° C temperatūroje, retkarčiais pamaišant riešutus.
5. Po 10-15 minučių išimkite kepimo skardą iš orkaitės, riešutus apibarstykite druska ir suberkite į dubenį.
6. Kai riešutai atvės, patiekite.
Ingredientai
* Sūdyti žemės riešutai 200 g
* Česnako 3 skiltelės
* Cukraus 5 g
* Sojos padažo 1,5 šaukšto
* Sezamo aliejaus 1 valgomasis šaukštas
* Druskos
* Česnako 3 skiltelės
* Cukraus 5 g
* Sojos padažo 1,5 šaukšto
* Sezamo aliejaus 1 valgomasis šaukštas
* Druskos
Siųsti atsiliepimą