Sūrio padažas su garstyčiomis

Tai puikus sūrio padažas su garstyčiomis, kuris dera su mėsos, paukštienos, žuvies ir maltos mėsos patiekalais. O atvėsęs jis labai tinka prie traškučių bei krekerių. Išbandykite 🙂

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite svogūną ir česnaką. Kepkite, vis maišydami, apie 3–4 minutes.

2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.

3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite druska. Padažas paruoštas.
Ingredientai
sviestas: 25 gramai
mažas svogūnas: 1 vnt
česnakai: 1 skiltelė
riebi grietinėlė (30% ir daugiau): 175 ml.
lydytas sūris: 175 gramai
granuliuotos garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
druska: pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button