Tai puikus sūrio padažas su garstyčiomis, kuris dera su mėsos, paukštienos, žuvies ir maltos mėsos patiekalais. O atvėsęs jis labai tinka prie traškučių bei krekerių. Išbandykite 🙂
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Įdėkite svogūną ir česnaką. Kepkite, vis maišydami, apie 3–4 minutes.
2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.
3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite druska. Padažas paruoštas.
2. Supilkite grietinėlę ir užvirkite.
3. Gautą masę susmulkinkite trintuvu. Vėl uždėkite puodą su padažu ant viryklės, įdėkite lydytą sūrį ir garstyčias, išmaišykite ir viską užvirkite. Pagardinkite druska. Padažas paruoštas.
Ingredientai
* sviestas: 25 gramai
* mažas svogūnas: 1 vnt
* česnakai: 1 skiltelė
* riebi grietinėlė (30% ir daugiau): 175 ml.
* lydytas sūris: 175 gramai
* granuliuotos garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
* druska: pagal skonį
* mažas svogūnas: 1 vnt
* česnakai: 1 skiltelė
* riebi grietinėlė (30% ir daugiau): 175 ml.
* lydytas sūris: 175 gramai
* granuliuotos garstyčios: 1 valgomasis šaukštas
* druska: pagal skonį
Siųsti atsiliepimą