Varškėčiai su obuoliais

Nuostabaus skonio varškėčiai, kurie patiks ne tik vaikams bet ir tėvams!

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Obuolius nulupame ir sutarkuojame.

2. Dedame į juos kiaušinio trynius, atskirtus nuo baltymų, beriame cukrų, druską, cinamoną, miltus ir varškę ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.

3. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į obuolių - varškės masę.

4. Kepame ant vidutinės kaitros su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių.
Ingredientai
2 vidutinio dydžio obuolių
200 g varškės
4 kiaušinių
3/4 puodelio miltų
2 - 3 v. š. medaus arba cukraus
1/2 a. š. druskos
1/2 a. š. cinamono
1 v. š. citrinos sulčių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button