Nuostabaus skonio varškėčiai, kurie patiks ne tik vaikams bet ir tėvams!
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Obuolius nulupame ir sutarkuojame.
2. Dedame į juos kiaušinio trynius, atskirtus nuo baltymų, beriame cukrų, druską, cinamoną, miltus ir varškę ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
3. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į obuolių - varškės masę.
4. Kepame ant vidutinės kaitros su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių.
2. Dedame į juos kiaušinio trynius, atskirtus nuo baltymų, beriame cukrų, druską, cinamoną, miltus ir varškę ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
3. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į obuolių - varškės masę.
4. Kepame ant vidutinės kaitros su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių.
Ingredientai
* 2 vidutinio dydžio obuolių
* 200 g varškės
* 4 kiaušinių
* 3/4 puodelio miltų
* 2 - 3 v. š. medaus arba cukraus
* 1/2 a. š. druskos
* 1/2 a. š. cinamono
* 1 v. š. citrinos sulčių
* 200 g varškės
* 4 kiaušinių
* 3/4 puodelio miltų
* 2 - 3 v. š. medaus arba cukraus
* 1/2 a. š. druskos
* 1/2 a. š. cinamono
* 1 v. š. citrinos sulčių
Siųsti atsiliepimą