Veganiškos avižų ir linų sėmenų košės receptas

Labai paprastas, bet skanus sveikuoliškas receptas. Košė skirta visai šeimai. Patiekalui nenaudojami nei cukrus, nei druska.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Puode sumaišome visus ingredientus. Maišydami verdame virš mažesnės nei vidutiniškos liepsnos, maždaug 6 min. Neužviriname.

2. Pilame į dubenį. Mėgaujamės tuojau pat. Košė aušdama tirštėja, ji skanesnė karšta ir skysta kaip tirštsriubė.

3. Pabarstykite papildomais ingredientais (uogomis, vaisiais ar kt.)
Ingredientai
4 valg. š. greitai paruošiamų avižinių dribsnių
1 valg. š. linų sėmenų
1 stiklinė (250 ml) kokosų grietinėlės (jei mėgstate tirščiau - užteks 200 ml)
Papildomai pasirinkite nuo 1 iki 2 ingredientų:
šviežios uogos
šaldytos uogos
džiovintos uogos
riešutai
medus
cinamono milteliai
banano griežinėliai
persiko ar nektarino gabaliukai
mango kubeliai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button