Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Daržovės išvirs greičiau: tokią gudrybę virtuvės šefai naudoja restoranuose

1 min. skaitymo

Ši gudrybė atrodo akivaizdi, ​​tačiau daugelis jos nenaudoja, manydami, kad tai klaida ar virimo technologijos pažeidimas. Paprastas, bet naudingas daržovių virimo / kepimo būdas ypač praverčia ruošiant šventinį meniu, kai reikia išvirti daug daržovių.

Kaip greitai išvirti / iškepti morkas, burokėlius ir bulves?

Skeptikai mano, kad daržoves reikia virti atskiruose puoduose. Jei virsite juos kartu skonis bus sugadintas. Štai kodėl daugelis žmonių didžiulę laiko dalį praleidžia apdorodami daržoves, virtuvę paversdami savotiška pirtimi.

Tačiau restorane patyrusiems virėjams svarbi kiekviena minutė, todėl jie netiki mitu, kad daržoves reikia virti atskirai. Tiesą sakant, vieną puodą galite naudoti bulvėms, morkoms ir burokėliams.

Alternatyvus kepimo būdas: suvyniokite bulves, morkas ir burokėlius į foliją ir nusiųskite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Daržovės bus tarsi išvirusios.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus