Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Į kavą pilate šalto, ar karšto pieno? – paslaptis, kurios nežino daugelis kavos mėgėjų

1 min. skaitymo

Ar žinote, kaip ir kada į kavą pilti pieno, kad nesugadintumėte gėrimo skonio? Daugelis kavos mėgėjų tai daro neteisingai. Mėgaukitės tinkamai paruošta, o ne skysta, išskirtinai kreminės konsistencijos kava!

Skubėdami, ypač ryte, į ką tik paruoštą kavą galite tiesiog įpilti šalto pieno ar grietinėlės tiesiai iš šaldytuvo. O tada suprantate, kad paruošto gėrimo skonis labai skiriasi nuo tos pačios kavos, patiektos kavinėje. Čia ir yra didžiausia klaida.

Jei leisite šviežiai paruoštai kavai pastovėti porą minučių ir tada į ją įpilsite pašildyto (!) pieno ar grietinėlės, viskas pasikeis. Gėrimas įgaus sodrų kavos-grietinėlės skonį. Kava nebebus tokia skysta. Neskubėkite ruošti kavos, neimkite pieno tiesiai iš šaldytuvo, o pašildykite jį: mėgausitės kiekvienu kavos puodeliu!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus