Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ištirpsta burnoje ir ilgai išlieka minkšti: kaip pasigaminti tobulus blynus?

1 min. skaitymo

Lietiniai blynai turi rimtą trūkumą: jie labai greitai išsausėja. Tačiau yra viena nedidelė gudrybė, kuri leidžia ilgai išlaikyti minkštus blynus. Pakanka pakeisti vieną iš ingredientų.

Beje, dėl nestandartinio ingrediento patiekalas bus ne tik neįtikėtinai minkštas, bet ir daug skanesnis.

Kaip pakeisti pieną blynų tešloje?

Norite, kad jūsų blynai būtų skanūs ir minkšti? Tuomet pieną pakeiskite grietine ir paprastu vandeniu. Šis derinys suteiks patiekalui tobulą konsistenciją.

Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius. Į tą patį dubenį įdėkite 200 g 30 proc. grietinės, šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos ir sodos.

Kruopščiai išmaišykite visą dubens turinį. Į gautą masę įmaišykite 120 g miltų ir 250 ml paprasto vandens.

Antrą kartą išmaišius, gausime purią ir skystą tešlą, iš kurios iškepsime nuostabius blynus – minkštus ir ilgai išlaikančius šviežumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus