Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ką dėti į arbatą: skonis taps daug ryškesnis
Maistas / GėrimaiSportas / Sveikata

Ką dėti į arbatą: skonis taps daug ryškesnis

Arbata su priedais
Dalintis

Šaltą žiemos dieną ar vakarą nėra nieko geriau, kaip pailsėti nuo darbų su puodeliu karštos arbatos. Kiekviena rūšis turi savų privalumų, todėl galite pasirinkti rūšį pagal savo skonį. Tačiau bet kuri arbata bus skanesnė, jei į ją pridėsite kokių nors priedų.

Ko galite pridėti?

Žiupsnelį cinamono

Šis prieskonis dera su absoliučiai bet kokiu karštu gėrimu, todėl visada galite nedvejodami įberti žiupsnelį cinamono.

Citrinos griežinėlis

Tai klasikinis priedas, kuris nieko nenustebins. Citrina suteikia arbatai kilnų ir originalų skonį.

Apelsino žievelė

Ši arbata pasižymi ryškiu tonizuojamuoju poveikiu, todėl geriausia ją gerti prieš 19 val. Gėrimo skonis bus labai įdomus ir šventiškas.

Uogakrūmių lapai

Aviečių, vyšnių, braškių, serbentų ir mėlynių lapai puikiai pakeis arbatos skonį. Taip pat turėtumėte žinoti, kad ši arbata bus labai naudinga.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Sandra Alšauskienė

Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Saulės žybsniai ir magnetinės audros

Penktadienį – nematoma audra: kaip magnetinis pliūpsnis paveiks jūsų savijautą?

Jau šį penktadienį, birželio 20 d., Lietuvą pasieks dar viena magnetinė audra....

Kokosų pienas

Kokosų drožlės: ne tik skanumynams – nauda virškinimui ir plaukams

Kokosų drožlės jau seniai žinomos ne tik kaip desertų ingredientas, bet ir...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...