Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip kepti vištienos krūtinėlę, kad ji būtų sultinga ir minkšta: jūs tokios vištienos dar niekada nevalgėte

1 min. skaitymo

Jei nenorite ilgai vargti su ingredientais, vištieną kepkite pagal šį paprastą receptą. Jame naudojamas padažas / marinatas, kuris suteiks patiekalui sodraus ir apetitą žadinančio skonio.

Kaip kepti vištos krūtinėlę?

Vienam kilogramui filė reikia pasiruošti:

  • citrinos – 2 vnt;
  • druskos ir pipirų;
  • česnako – 4 skiltelių;
  • medaus – 3 šaukštai;
  • grūdėtųjų garstyčių – 2 valgomieji šaukštai;
  • Dižono garstyčių – 1 valgomasis šaukštas;
  • alyvuogių aliejus – 3-4 valgomieji šaukštai.

Paruošimas:

  1. Pirmiausia įtrinkite filė pipirais ir druska, tada vištieną aptepkite specialiu padažu. Jį lengva paruošti.
  2. Išspauskite citrinų sultis ir sumaišykite jas su smulkintais česnakais, aliejumi, garstyčiomis ir medumi. Kai tik mišinys bus gerai išmaišytas, galite sutepti filė gabalėlius.
  3. Tada sudėkite vištieną ant kepimo skardos. Kepkite apie pusvalandį 200 laipsnių temperatūroje. Tačiau nepamirškite, kad laikas gali skirtis priklausomai nuo krūtinėlių dydžio.
  4. Kai filė bus paruošta, neskubėkite jos patiekti ant stalo. Suvyniokite ją į foliją 10 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus