Kinų laikraščio „Sohu” žurnalistų apklausti ekspertai teigė, kad neverta valgyti visos vištienos. Pasak jų, valgant tam tikras šio paukščio dalis galima pakenkti organizmui.
Pavyzdžiui, labai nerekomenduojama valgyti vištienos odos. Mat šioje paukščio dalyje yra daug riebalų, o joje, be kita ko, kaupiasi daugiausia bakterijų.
Mažiausiai cheminių priedų ir patogeninių bakterijų yra baltoje mėsoje. Valgydami vištienos krūtinėlę žmonės gauna aukštos kokybės baltymų, kuriuos organizmas lengvai pasisavina.
Ši medžiaga skirta tik bendrai informacijai ir neturėtų būti naudojama kaip diagnozės ar medicininio patarimo pagrindas. Šioje svetainėje pateikiamos publikacijos yra pagrįstos naujausiais aktualiais ir moksliškai pagrįstais medicinos srities tyrimais. Vis dėlto, jei jums reikia diagnozės ar medicininio patarimo, būtinai kreipkitės į šeimos gydytoją ar konkrečios srities specialistą.