Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neišpilkite skysčio iš alyvuogių stiklainio: jį galima naudoti gaminant maistą

1 min. skaitymo

Alyvuogės – populiarus ir skanus užkandis, kuris dažnai puošia stalą ir dedamas į įvairius patiekalus, kad jų skonis būtų ryškesnis. Alyvuogės parduodamos skardinėse arba stikliniuose induose, jie dažnai užpilami sūrymu. Paprastai skystis yra išpilamas, tokį marinatą laikant netinkamu vartoti. Patyrusios namų šeimininkės mano kitaip.

Alyvuogių skystis

Faktas yra tas, kad toks produktas puikiai tinka kaip padažo pagrindas. Tai suteiks papildomo skonio ir aromato bet kurioms salotoms.

Be to, tokį skystį galima naudoti kaip žuvies ar mėsos marinatą. Šiuo atveju viskas paruošiama labai paprastai.

Į šį mišinį reikia įpilti šiek tiek citrinos sulčių, prieskonių, o tada žuvį įdėti į šį mišinį ir kurį laiką palikti.

Minimalus marinavimo laikas – 30 minučių, tačiau ilgiau palikus žuvį ar mėsą tokiame mišinyje skonis bus dar ryškesnis.

Tačiau verta įsidėmėti, kad skystyje iš skardinės alyvuogių yra daug druskos, todėl druską dėkite atsargiai, kad nepersūdytumėte patiekalo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus