Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skumbrė garstyčių padaže: nepamirštamas skonis

1 min. skaitymo

Ši skumbrė labai skani ir kvapni. Ji tiesiog nepaprasta. Patiekalas gali būti šventinio stalo puošmena.

Ingredientai:

  • skumbrės – 2 žuvys;
  • svogūno – 1 vnt;
  • majonezo – 2 valg;
  • sojų padažo – 3 valg;
  • garstyčių – 2 šaukštai;
  • žalumynai.

Paruošimas:

  1. Iš skumbrės išvalykite vidų, gerai nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Paruoškite padažą iš majonezo, sojų padažo ir garstyčių. Druskos dėti nereikia.
  2. Į skumbrę sudėkite svogūnų ir garstyčių padažą, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 20-30 min.
  3. Marinuotą skumbrę su svogūnais sudėkite į kepimo indą. Kepkite žuvį 20-30 minučių 170 laipsnių orkaitėje, kol iškeps ir lengvai paruduos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus