Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingiausia vištiena, kokią tik esate valgę! Jums net nereikės orkaitės!

1 min. skaitymo

Dar niekada neragavote tokios sultingos krūtinėlės! Gardi, aromatinga, visiškai nesausa. Paslaptis slypi kepimo būde! Jums net nereikia įjungti orkaitės. Krūtinėlė visiškai iškepa kepimo popieriuje keptuvėje!

Vištienos kepimas kepimo popieriuje

Sudedamosios dalys:

  • Vištienos filė – 1 vnt;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Augalinis aliejus – 2 šaukšteliai;
  • Druska ir prieskoniai pagal skonį (ciberžolė, žolelių mišinys, juodieji pipirai).

Paruošimas:

  1. Vištienos filė perpjaukite pusiau. Tai padaryti bus lengviau, jei mėsa bus šiek tiek šaldyta. Į augalinį aliejų įberkite druskos ir prieskonių. Aptepkite vištienos filė iš visų pusių.
  2. Kepimui naudokite kepimo popierių. Jis išlaikys vištieną sultingą be aliejaus pertekliaus! Supjaustykite svogūną žiedais. Juos sudėkite ant popieriaus ir ant viršaus uždėkite filė. Ant viršaus uždėkite dar porą svogūnų.
  3. Suvyniokite popierių, kad gautųsi vokas. Filė uždaryta ir paruošta kepti!
  4. Įkaitinkite keptuvę, sumažinkite ugnį. Įdėkite vokus su filė. Uždenkite ir kepkite 15 minučių iš vienos pusės.
  5. Tada apverskite ir kepkite dar 5-7 minutes. Filė iškeps pakankamai greitai ir išliks sultinga!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus