Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Trys labiausiai žarnynui kenksmingi maisto produktai

1 min. skaitymo
3 produktai kurie labiausiai kenkia zarnynui

„Helios” klinikos Vokietijoje gydytojas Thomas Frielingas pabrėžia, kad norint, jog žarnynas būtų sveikas, daugiausia reikėtų valgyti augalinį maistą, kuriame yra daug skaidulinių medžiagų (tai specialios augalų ląstelių sudedamosios dalys).

3 maisto produktai, kurie kenkia žarnynui

saldumynai

Šių trijų maisto produktų reikėtų vengti:

Cukrus

Dėl saldumynų sparčiai dauginasi bakterijos, padedančios skaidyti paprastąjį cukrų. Tai neleidžia daugintis kitoms bakterijoms, kurios skaido sudėtingesnius cukrus.

Dešros (rūkytos, sūdytos, stipriai virtos)

Tai kancerogenai. Todėl geriau nevalgyti daugiau kaip 500 g raudonos mėsos per savaitę.

Nesveiki riebalai

Jų yra majoneze, margarine ir kiaulės taukuose.

Naudingais laikomi tokie virškinamojo trakto maisto produktai kaip žirniai, pupelės, lęšiai, avinžirniai, špinatai, gūžiniai kopūstai, morkos, žuvis, bananai, trinti vaisiai, juoda duona ir bulvės.


Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus