Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant ar kepant dešreles, jos sprogsta: ką darote ne taip?

1 min. skaitymo

Kartais kai tingime ką nors pasigaminti, išsiverdame ar išsikepame dešrelių. Tačiau pasitaiko, kad jos suplyšta. Tai nereiškia, kad jos yra nekokybiškos. Taip atsitinka todėl, kad dešrelių apvalkalui gaminti naudojama natūrali medžiaga. Plastikiniai apvalkalai bet kuriuo atveju išliks nepažeisti.

 

Rekomenduojama dešreles 2-3 vietose subadyti šakute ir panardinti į verdantį vandenį.

Verdant jas galima dėti į šaltą pasūdytą vandenį ir kaitinti tik iki virimo, bet nepervirti. Jos netaps mažiau skanios, tačiau vis tiek bus patrauklesnės išvaizdos.

Kai kurie žmonės dešreles verda garuose arba kepa. Reikėtų pridurti, kad yra dešrelių, skirtų tik virti ir kepti. Todėl turėtumėte laikytis visų jų gaminimo taisyklių ir gaminimo termino.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus