Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip sūdyti silkę aliejuje: puikių užkandžių receptas

1 min. skaitymo

Tokią žuvį paruošti labai paprasta. Pirmiausia reikia išsirinkti tinkamą silkę. Žuvis turi būti šviežia, lygi, be dėmių ant žvynų ir bet kokių pažeidimų.

Tada žuvį reikia išdarinėti, paruošti filė ir supjaustyti gabalėliais. Svarbu, kad jie būtų vienodo dydžio. Nepadarykite jų per plonų. Optimalus storis – 2-3 cm.

Jei norite sūdyti vieną žuvį, reikia pasiruošti vieną didelį svogūną, taip pat 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir tris valgomuosius šaukštus druskos.

KAIP GREITAI IR SKANIAI PASŪDYTI SILKĘ ALIEJUJE?

  1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  2. Tada svogūną ir silkę sluoksniais sudėkite į plastikinį arba stiklinį indą. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska.
  3. Galiausiai viską užpilkite aliejumi.
  4. Po to užkandį galite padėti į šaldytuvą.
  5. Uždarame inde silkę laikykite dieną ar dvi.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus