3 marinuotų svogūnų receptai: kiekvienas ras sau tinkamą variantą


Marinuoti svogūnai

Marinuoti svogūnai plačiai naudojami kulinarijoje – juos galima dėti į mėsainius arba paprastai patiekti kaip garnyrą prie įvairiausių patiekalų. Pateikiame 3 būdus marinuoti svogūnus. Bent vienas iš variantų tikrai jums patiks.

Marinuoti svogūnai: 3 receptai

  1. Norėdami marinuoti svogūnus, turite juos supjaustyti žiedais arba pusžiedžiais ir įdėti indą, kuris uždaromas dangteliu. Supilkite rūkytą papriką, smulkiai pjaustytas petražoles ir išspauskite citrinos sultis. Būsimą patiekalą palikite šaldytuve bent 30 minučių.
  2. Šis būdas labiau tinka raudoniesiems svogūnams marinuoti. Visi ankstesnio punkto veiksmai turėtų būti kartojami tik pridėkite acto (1 šaukštas), cukraus (pagal skonį) ir druskos (pagal skonį).
  3. Galiausiai, trečiuoju būdu naudojami krapai, citrinos sultys ir džiovintas bazilikas. Gero apetito!
Išeiti iš AMP versijos