Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiek laiko reikėtų laikyti mėsą marinate?

1 min. skaitymo

Kai kurie žmonės mano, kad kuo ilgiau mėsa marinuojama, tuo ji skanesnė ir sultingesnė. Ir tai tėra klaidingas įsitikinimas. Kiauliena ar vištiena gali tapti per kieta, jei marinuojama ilgiau nei 12 valandų.

Dėl į marinatą patekusios citrinos ar acto rūgšties mėsa tampa kieta ir guminė. Todėl jei naudojate tokius ingredientus, nepalikite mėsos marinate ilgai. Paprastai užtenka pusvalandžio, kad mėsa įgautų pikantišką skonį ir nepakistų jos tekstūra.

Atkreipkite dėmesį ne tik į marinato sudedamąsias dalis, bet ir į mėsos, kurią ketinate gaminti, rūšį.

Atsižvelkite į visus šiuos veiksnius, kad patiekalas taptų skanus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus