Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl tirpios kavos negalima užpilti verdančiu vandeniu

1 min. skaitymo

Gamindami tirpią kavą daugelis žmonių daro vieną klaidą, kuri sugadina gėrimo skonį. Štai ko nereikėtų daryti su tirpia kava, kad nesugadintumėte jos skonio.

Kaip gaminti tirpią kavą?

Tirpiosios kavos, ypač granuliuotos, nereikėtų užpilti verdančiu vandeniu, nes tai pablogina gėrimo skonį.

Kad tirpi kava būtų skani, vandens temperatūra turėtų būti 80-90 laipsnių. Kai kurie gamintojai tai nurodo ant pakuotės.

Kalbant apie maltą kavą, jos taip pat geriau neužpilti verdančiu vandeniu. Vandens temperatūra turėtų būti 85-95 laipsniai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
1 Komentaras
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Nu
Nu
prieš 1 metus

Nu vrot kampot.. Ir iš kur man dabar žinot kokios temperatūros tas vanduo.. 85 – ar 100%? Pirštą gal įkišt?!