Burnoje tirpstantys blynai

Tiesiog gražūs porėti blynai, kurie puikiai sugeria įvairius sirupus ir uogienes. Tobuli Užgavėnių blynai.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Suplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.

2. Į atskirą indą išsijokite miltus su druska ir kepimo milteliais. Sujunkite abu mišinius ir gerai išmaišykite tešlą.

3. Supilkite išlydytą sviestą ir vėl gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 5 minutes. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę sutepkite aliejumi. Į keptuvę tešlos dėkite apie 1,5 v. šaukšto vienam blynui. Tešlos sluoksnis turėtų būti apie 4 mm.

4. Kepkite apie 1-2 minutes, tada apverskite ir kepkite dar minutę. Patiekite blynus su priedais, kuriuos galite pasirinkti savo nuožiūra.
Ingredientai
* Kiaušinų 2 vnt
* Pieno 300 ml
* Cukraus 2 šaukštų
* Žiupsnelis druskos kvietiniai miltai 300 gramų kepimo miltelių 2,5 šaukštelio sviestas 60 gramų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: