Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausiai vertinamas BBQ (barbekiu) padažas

Jei turite kepsninę, šį padažą gaminsite tikrai nuolatos. Šis BBQ (barbekiu) padažo receptas nėra panašus į nieką, ką jūs kada nors bandėte. Visi bus šokiruoti. Taigi įkaitinkite anglį kepsninėje ir po 30 minučių gausite geriausią naminį kepsnių padažą.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Įkaitinkite anglį kepsninėje ir pašildykite ją iki 170 ° C temperatūros. Viduje turėtų būti įrengtos grotelės.

2. Tuo tarpu nulupkite svogūnus ir česnaką. Viską smulkiai supjaustykite. Iš čili pipirų išimkite stiebą ir sėklas. Susmulkinkite citrinžolę. Supjaustykite imbierą ir jo kotelius griežinėliais.

3. Ant stovo įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite susmulkintus svogūnus bei česnakus ir virkite, kol svogūnai pasidarys skaidrūs.

4. Sumaišykite sausus prieskonius (kario miltelius, paprikos miltelius ir garstyčių sėklas) su svogūnais bei česnakais ir pakepkite apie 2 minutes, kol jie taps kvapnūs.

5. Sumaišykite susmulkintus ingredientus (raudonąjį čili, citrinžolę, imbierą ir imbiero kotelį), jūros druską, rudąjį cukrų ir pomidorų pastą, virkite 3–4 minutes.

6. Įpilkite skystų ingredientų (kriaušių sulčių, kečupo, suši acto, juodųjų pipirų padažo ir Vorčesteršyro padažo) ir sudėkite kardamono ankštis bei anyžių sėklas. Nuimkite keptuvę nuo kepsninės.

7. Nuimkite groteles, ant žarijų pabarstykite saują vyšnių drožlių ir uždėkite šilumos skydą. Grąžinkite stovą ir padėkite keptuvę su visu turiniu ant jo. Uždarykite kepsninę ir įkaitinkite iki 120 ° C. Leiskite padažui virti apie 20 minučių, kol jis pasieks norimą konsistenciją.

8. Plaktuvu sutrinkite kepsnių padažą ir sudėkite į švarų indą. Leiskite padažui atvėsti.
Ingredientai
* Svogūnas 2 vnt
* Česnakai 2 skiltelės
* Paprikos 1 vnt
* Citrinžolė 1 kotelis
* Šviežias imbieras 2 gabaliukai po 1 cm
* Džiovintas imbieras 4 stiebeliai
* Alyvuogių aliejus 2 v. šaukštai
* Kario milteliai 1 a. šaukštelis
* Rūkytų saldžiųjų paprikų milteliai 1 a. šaukštelis
* Maltų garstyčių sėklos 1 a. šaukštelis
* Žalios kardamono ankštys 1 a. šaukštelis
* Anyžių sėklos 4 vnt
* Rupi jūros druska 1 a. šaukštelis
* Rudas cukrus 4 a. šaukšteliai
* Pomidorų tyrė 1 v. šaukštas
* Kriaušių sultys 200 ml
* Kečupas 500 ml
* Suši actas 2 a. šaukšteliai
* Juodųjų pipirų padažas 1 v. šaukštas
* Vorčesteršyro padažas 1 v. šaukštas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai