Lietuviškas Cepelinų padažas

Šis padažas tinka tiek ant virtų, tiek ant tarkuotų bulvių cepelinų.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.

2. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną, įdėti druską, prieskonius ir susidariusią masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.
Ingredientai
* 200 - 300 gramų lašinukų
* 2 - 3 svogūnų
* 200 - 300 gramų grietinės
* 1 šaukštas miltų,
* 1 stiklinės pieno
* druskos, prieskonių (pagal skonį)
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button