Lietuviškas Cepelinų padažas

Šis padažas tinka tiek ant virtų, tiek ant tarkuotų bulvių cepelinų.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:5
Paruošimas
1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.

2. Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinį išmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną, įdėti druską, prieskonius ir susidariusią masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.
Ingredientai
* 200 - 300 gramų lašinukų
* 2 - 3 svogūnų
* 200 - 300 gramų grietinės
* 1 šaukštas miltų,
* 1 stiklinės pieno
* druskos, prieskonių (pagal skonį)
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button