Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Su kuo derinti antį: šventinių salotų receptas

Šviežių salotų su antienos krūtinėlėmis receptas.

Pagaminsite per:40 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:2
Paruošimas
1. Anties krūtinėlę nuvalome, nupjauname riebalų perteklių, odą įpjauname horizontaliai, stengdamiesi neliesti mėsos ir tokių įpjovimų padarome kuo daugiau.

2. Anties marinatui sumaišykite sojų padažą, garstyčias ir medų. Taip pat skanu įpilti šiek tiek apelsinų sulčių, čiobrelio šakelę ir česnako skiltelę (visą, bet susmulkintą). Marinuojame apie 30 - 40 min.

3. Keptuvėje apkepkite gabalėlius odele žemyn. Iš abiejų pusių iki raudonumo. Toliau antį perkeliame į kepimo skardą ir kepame 12 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

4. Salotoms viską susmulkinti ir sumaišyti su padažu. Figas galima pakeisti bet kokiomis uogomis ar kriaušėmis, apelsinais ar persimonais. Taip pat skanu pridėti keletą datulių.

5. Paruoštą antį supjaustykite plonais griežinėliais ir uždėkite ant paruoštų salotų.
Ingredientai
* antienos krūtinėlė
* medus
* sojų padažas
* garstyčios
* ryšelis rukolos
* 5 gabalėliai vyšninių pomidorų
* 30 - 50 gramų pelėsinio sūrio
* figų
* Padažui:
* 1 valgomasis šaukštas sojų padažo
* ¼ šaukšto Dižono garstyčių
* pusė šaukšto medaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *