Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.
Jie gardūs, maistingi ir naudingi jūsų sveikatai. Graikiški ir itališki lobiai, kurių tikrai turėtų būti kiekvieno lietuvio šaldytuve. Kodėl būtent šie du sūriai...
Veršiena jau daugelį metų laikoma prabangios mėsos rūšimi. Jos švelnus skonis, šviesiai rožinė spalva ir lengvas virškinimas lemia, kad ji dažnai atsiduria vaikų,...
Kiaulienos taukai – vienas iš primirštų Lietuvos virtuvės turtų. Jie yra sveikesni, nei daugelis mano, ir pagal seną šeimos receptą juos nesudėtingai galima...
Jūsų veidas treniruotės metu paraudonuoja kaip pomidoras, o draugai atrodo, tarsi tik šiek tiek sušilę? Nesijaudinkite – tai nereiškia, kad esate prastos fizinės...
Bulvės jau seniai yra vienas pagrindinių maisto produktų Lietuvoje. Jas verdame, kepame, gruzdiname, ruošiame bulvių košes, cepelinus, kugelį ar paprastus bulvinius blynus –...
Jūsų kasdieniai įpročiai, kuriuos atliekate automatiškai, gali daug ką pasakyti apie tai, kas esate. Vienas iš tokių įpročių – tai, kaip laikote savo...
Rytinis šilto vandens su medumi gėrimo ritualas tapo tikru socialinių tinklų hitu. Daugelis jį giria kaip paprastą būdą paskatinti medžiagų apykaitą ir suteikti...
Avokadas yra ypatingai sveikų medžiagų šaltinis. Jis gerina virškinimą, mažina depresijos riziką ir padeda kontroliuoti svorį. Avokado taip pat turi apsauginį poveikį nuo...
Nuo pavasario pradžios girdime apie didėjančią erkių populiaciją. Šie voragyviai tampa aktyvūs, kai oro temperatūra viršija 4 °C, ir tampa tikru siaubu visiems,...