Kam laikyti degtukus tualete: ne visi žino šį protingą triuką


Tualetas

Kaip laimėti kovą su nemaloniu kvapu tualete? Parduotuvių lentynose gausu įvairiausių chemikalų, skirtų „sunaikinti“ nemalonius kvapus. Tačiau ne visi jie veikia gerai. Yra paprastų gudrybių, kaip per kelias minutes išspręsti blogo kvapo problemą tualete.

KAIP ATSIKRATYTI NEMALONAUS KVAPO TUALETE?

Visų pirma, reikia nustatyti kvapo šaltinį. O dažniausiai tai nuotekų kvapas, vandentiekio sifono užsikimšimas, nekokybiškas vanduo. Norėdami greitai išspręsti problemą, galite naudoti įrankius, kurie yra po ranka kiekvienuose namuose.

DANTŲ PASTA

Keliose vietose pradurkite dantų pastos tūbelę ir panardinkite į tualeto bakelį. Bakas pamažu pradės valytis, o kambarys prisipildys gaivaus aromato.

ACTAS

Gerai žinomas maisto produktas sėkmingai susidoroja su apnašomis ir nemaloniu kvapu. Tualetą nuvalykite muiluotame tirpale suvilgyta kempinėle, tada užtepkite actu ir palikite 2 val., nuplaukite vandeniu.

DEGTUKAI

Nemalonių kvapų tualete galite atsikratyti, jei naudosite „greitąjį“ būdą – degtukus. Keli pridegę degtukai kuriam laikui užmaskuos net stipriausius kvapus. Jei tualete blogo kvapo reikia atsikratyti labai greitai, teks uždegti 5-6 degtukus.

Išeiti iš AMP versijos